fbpx
We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover!

Details Magazine September 2015 Issue

We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover! We want this so bad! 31 World's Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that's a cover!

We want this so bad! 31 World’s Top Male Models Cover DETAILS’ September 2015 Issue. The best 31 male models all together for September 2015 Issue @detailsmag now that’s a cover!

Models: Clément Chabernaud, Mathias Lauridsen, Will Chalker, Mark Vanderloo, Vincent Lacroq, Armando Cabral, RJ King, Alex Lundqvist, Jon Kortajarena, Arthur Gosse, John Halls, Adrien Sahores, Clarke Wesley Bockelman, Simon Nessman, Garrett Neff, Jarrod Scott, RJ Rogenski, Noah Mills, Arthur Kulkov, Brad Kroenig, Jackson Hale, David Agbodji, Julien Hedquist, Sean O’Pry, Gabriel Aubry, Janis Ancens, Nicolas Ripoll, Daisuke Ueda, Tyson Ballou, Jordan Donald and Robbie Beeser.

See also  Natan Squersato // Carlos Khu Photography
  1. Robert C Marshall

    fabulous: can’t wait to get my copy in the mailbox! xoxo

  2. Het is alleen jammer dat sommige gezichten van modellen worden gekopieerd en gebruikt op de sociale media als Badoo en Planetromeo. Terwijl achter die foto een heel andere persoon zich verschuild. Ik weet dat het heel moeilijk is daar iets tegen te doen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: