SPECIAL Halloween SKULL BOY by Jose Martinez

Trick or treat, I think you’re sweet on Halloween and always. May it be dreadfully creepy and scary and a whole lot of fun.

Here’s our SPECIAL HALLOWEEN: SKULL BOY 💀 by photographer Jose Martinez including a really spooky video but sexy with young new talent Borja the Spanish new talent.

Have a terrific night and enjoy clicking play to the following video:

🎃Happy Halloween🎃

Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez1Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez2Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez3Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez4Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez5Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez6Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez7Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez8Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez9Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez10Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez11Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez12Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez13Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez14Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez15Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez16Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez17Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez18Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez19Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez20Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez21Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez22Halloween Skull Boy Borja by Jose Martinez23

Photography Jose Martinez @jose_martinez84
Talent Borja
Make Up by Olivia.

SaveSave

See also  Edward Wilding for Esquire UK July Editorial
fashionablymale

With Chris's positive vibes, each photo session comes alive, whisking you into a world of unmatched beauty and cool. Explore Fashionably Male, where since 2010, we've nailed the best trends and stunning features.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.